Стефана Здравкова е новият главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп,

...
Стефана Здравкова е новият главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп,
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп има нов директор |

Стефана Здравкова е новият основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп, считано от през днешния ден, оповестиха от компанията, която има Нова телевизия.

Тя поема поста от досегашния основен изпълнителен шеф Дирк Геркенс, който го заемаше от ноември 2021 година Геркенс ще се посвети изцяло на работата си като шеф „ Програмиране, продукция и рекламни продажби “ на United Media. Той остава обвързван с Нова Броудкастинг Груп като ръководител на ръководещия ръб, се добавя в известието.

Досега Здравкова бе изпълнителен шеф на " Нет Инфо ". " Продължаващият напредък на главните цифрови артикули abv.bg и nova.bg е измежду многочислените й достижения. В допълнение, тя сполучливо разви и приложи новаторска тактика за уеб сайтове с желание за покупка, по едно и също време с въвеждането на нови рекламни артикули и партньорства в продажбите. Това я отличава като основна фигура в цифровата промяна на Нова Броудкастинг Груп ", разясняват от медийната компания.

Продължаващият напредък на главните цифрови артикули abv.bg и nova.bg е измежду многочислените й достижения. В допълнение, тя сполучливо разви и приложи новаторска тактика за уеб сайтове с желание за покупка, по едно и също време с въвеждането на нови рекламни артикули и партньорства в продажбите. Това я отличава като основна фигура в цифровата промяна на Нова Броудкастинг Груп.

Нова Броудкастинг Груп е част от медийното поделение на United Group – United Media, което оперира в осем страни с пет национални телевизионни канала, повече от 50 платени телевизионни стратегии, сполучливо цифрово портфолио от 28 уеб портала, 8 печатни медии, в т. ч. вестници и списания, както и 5 радиостанции.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР